Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς
Η εταιρεία ¨RA - BA`` M. ΛΙΝΑΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και από το 1994 έως σήμερα υφίσταται με την σημερινή της ονομασία και μορφή. Εδρεύει σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο σε νέα διεύθυνση , στην οδό , Ανδρέα Μουράτη 24 στον Πειραιά και διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες στην θέση Λιούγκια Σχηματάρι.

Οι τομείς δραστηριότητας της ``RA - BA`` - M. ΛΙΝΑΚΗΣ Α.Ε. είναι κυρίως οι εισαγωγές εποχιακών ειδών, ειδών κάβας , σκίασης και ψάθινων ειδών κυρίως από τις χώρες της Ασίας αλλά και από χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης. Τα είδη μας διανέμονται σε ευρύ φάσμα καταστημάτων καθώς και Super Markets σε ολη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής ανάπτυξη , η ευελιξία και η αξιοποστία των προιόντων μας. Η σταθερή προτίμηση των πελατών μας αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την εταιρεία μας, για συνεχή προσπάθεια και ανάπτυξη , με στόχο πάντα την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Μέσα σε τόσα χρόνια αξιόλογης δουλειάς , έχουμε καταφέρει και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας μέχρι σήμερα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε για ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον.